De volle buit voor L&D bij echt honkbalweer

Ons bereikte wederom een fantastisch wedstrijdverslag van onze razende reporter Willem Broertjes. Dank Willem! 

De volle buit voor L & D bij echt honkbalweer.

Donderdag 3 mei was het Brabantse Twins te gast in Amsterdam, alwaar zij de onzen goed partij gaven. Zij maakten goed gebruik van een zwakke 2e inning zodat Jolande 0-2 op het scorebord mocht noteren. Mijnheer Pastor (Chavez) hield de Amsterdamse slagploeg kort, maar de slagploeg uit Oosterhout had zijn kruit al verschoten de stand een tijdje ongewijzigd bleef. In de 6e inning wist Amsterdam de gelijkmaker te noteren na een uitstekende tweepitter met 2 honken bezet, welke lopers veilig de thuisplaat wisten te passeren In de 2e 8 werd goed slagwerk wederom beloond met een punt. Hierna hield de geel-zwarte defensie de deur op slot en kon Harry de bitterballen serveren met een 3-2 overwinning op zak.

Zaterdag togen de “Andreas”- kruisridders richting Brabant voor de slag om Slotbossetoren. Uitstekend heuvelwerk hield de Oosterhoutse slotheren kort en een wat lauw begin kregen we meer greep op de wedstrijd te krijgen en begonnen we puntjes te verzamelen. Het was uiteindelijk in de 6e inning dat Zerzinho met een homerun een ware bres in de Oosterhoutse vesting sloeg. Met een 5-0 voorsprong gingen we de laatste inning in en werden we toch nog geconfronteerd met enige tegenstand. Bij een hoog geslagen bal in het rechtsveld hield het Amsterdamse legioen even de adem. Gelukkig werd de bal vlak voor het hek gevangen en verlieten we met een gerust hart het Brabantse land.

Met slechts 3 honkslagen boden de Oosterhouters zondag op een zonovergoten Ookmeer weinig tegenstand. Zowel verdedigend als aanvallend was Amsterdam de meerdere en konden we onder het genot van een koude klets de 7-1 overwinning gaan vieren.

De story dat uw vliegende reporter met secondant op zaterdag in Dongen waren beland zullen we u besparen.

Uw vliegende reporter.

Hemelvaartsdag richting Amersfoort waar vele liefhebbers nog mooie herinneringen aan hebben.

De Black Socks tegen de nummer 1, het begon heel goed!

Pupillen 4 wint thriller met 21-19 (& meer)

Pupillen 4 wint thriller met 21-19 (& meer)