Contributie

In de tabel staan de bedragen voor de contributie voor 2018. De contributie wordt in twee termijnen geïnd, via AcceptEasy. Leden krijgen in februari en april een email met een link waarmee de contributie gemakkelijk via iDeal kan worden betaald. 

Traditioneel overmaken kan natuurlijk ook, de instructies daarvoor staan in dezelfde email.

Mocht het gebeuren dat het lastig is om de contributie in twee termijnen te betalen, maar makkelijker in meer dan twee, dan kan dat natuurlijk ook. Neem in dat geval even contact op met de ledenadministratie, en dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Verder heeft de gemeente Amsterdam een fonds om kinderen en jongeren uit gezinnen met een minimum inkomen te laten sporten. Wil je daar meer over weten, kijk dan op de site van Jeugdfonds Sport en Cultuur.

contributie 2019.png

Opzeggen

Opzeggen moet gebeuren voor 31 januari en kan alleen via de ledenadministratie (ledenadministratie@amsterdampirates.nl) (dus niet via je coach/trainer).

Indien je na 31 januari je lidmaatschap opzegt dan is het in principe niet mogelijk een gedeelte van je contributie terug te krijgen.
In het geval van een langdurige blessure of verhuizing kan een uitzondering worden gemaakt. Neem hiervoor contact op met de ledenadministratie.