Kom lekker softballen bij één van onze Dames Softbal teams!

Kom lekker softballen bij één van onze Dames Softbal teams!

Heb je zin om lekker te softballen? Kom dan een keer meetrainen met één van onze Dames Softbalteams. 

Heb je al Softbal ervaring, of nog helemaal niet maar vind je het gewoon een mooie sport? Of zit je wekelijks aan de zijlijn om je kind aan te moedigen, en zou je zelf ook wel eens een balletje willen slaan? Bij zowel Dames 4 (die officieel VF Pirates 2 heten...) als bij Dames 5 is er plek voor nieuwe enthousiaste meiden/dames. We spelen in de 4e klasse (Dames 4: al wel wat softbal-ervaring) en in de 5e klasse (Dames 5: geen/weinig ervaring, of van lang geleden). Dus voor iedereen is er een passend team. 

Doe gerust een keer mee. We trainen tot eind maart op zondagochtend van 10.30 tot 12.00 uur onder leiding van onze coach Annechien Faneyte. Daarna trainen we één avond per week. En we spelen vanaf april ook elke week een (avond)wedstrijd, de thuiswedstrijden zijn op woensdagavond. 

Interesse? Kom langs op zondagochtend, of neem contact op met coach Annechien of één van de speelsters die je misschien kent (de namen staan op de website). Of stuur een mail naar secretaris@amsterdampirates.nl.

We hopen je snel te zien, je bent van harte welkom!

Heb je je contributie al betaald?

Heb je je contributie al betaald?

Danny Rombley beëindigt honkbalcarrière

Danny Rombley beëindigt honkbalcarrière