Heb je je contributie al betaald?

Heb je je contributie al betaald?

Zoals jullie allemaal weten kunnen de Pirates niet winnen (of zelfs maar spelen) zonder dat de rekeningen worden betaald. Daarom is het heel fijn als iedereen zijn contributie op tijd betaald. De link die je daarvoor in je email hebt gekregen is intussen verlopen. Dus als je nou per ongeluk nog niet betaald hebt, doe dat dan alsjeblieft nog even met de hand. Vandaag? Zouden wij heel fijn vinden. Graag het bedrag uit de email naar NL82 INGB 0004 9162 50 onder vermelding van je lidnummer, staat ook in de email. Heb je geen email gehad? Meld je dan even bij ledenadministratie@amsterdampirates.nl

 

Voorlopige competitie bekend

Voorlopige competitie bekend

Kom lekker softballen bij één van onze Dames Softbal teams!

Kom lekker softballen bij één van onze Dames Softbal teams!