Roster L&D Amsterdam 2021 bekend

Roster L&D Amsterdam 2021 bekend

Het bestuur van de Amsterdam Pirates maakt met veel plezier het roster van L&D Amsterdam bekend voor het seizoen 2021. Er zijn een aantal veranderingen in de spelersgroep. Allereerst nemen we met pijn in ons hart afscheid van pitcher Jim Ploeger. Jim heeft vele jaren fantastisch voor ons gepitcht, maar heeft besloten dat hij volgend jaar voor HCAW gaat spelen. We bedanken Jim van harte, en wensen hem een mooi seizoen toe volgend jaar.

Om het gat op te vullen hebben we de pitchersploeg aangevuld met Gio de Graauw, een supertalent van HCAW, met Kevin Geestman die van Onze Gezellen overkomt en met Robyn Clara (DSS/Kinheim) die onder andere voor het Franse nationale team speelt. Daarnaast hebben we Luuk ter Beek (komt van HCAW) aan de selectie toegevoegd. Luuk begint het jaar bij het Arizona Western College en voegt zich bij de selectie als het college seizoen is afgelopen. Tot slot vertrekt Matz Schutte als pitcher.

In het infield is er één nieuwe speler, Mick Vos, die van de Twins overkomt, en één aanvulling uit onze eigen Heren 2, Raydley Legito, die afgelopen seizoen ook al een flink aantal keer fantastisch heeft meegedaan.

De catchers ploeg en het voltallige outfield blijven ongewijzigd.

Wij zien met deze geweldige ploeg het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet. We hopen met zijn allen dat we een redelijke normaal voorseizoen kunnen draaien, en dat de coronamaatregelen tegen april zo zijn afgebouwd dat we een volledige competitie kunnen spelen.

Roster

Het volledige roster van L&D Amsterdam voor seizoen 2021:

Pitchers:

Tom de Blok
Robyn Clara
Rob Cordemans
Kevin Geestman
Gio de Graauw
Mike Groen
Shairon Martis
Juan Carlos Sulbaran
Nick Veltkamp
Luuk ter Beek
Donny Breek
Naut Kragt

Catchers

Jair van Borkulo 
Max Clarijs

Infielders

Kenny Berkenbosch 
Rashid Gerard
Raydley Legito 
Sharlon Schoop
Mick Vos
Niels van Weert
Delano Selassa

Outfielders

Kit Gijsbers
Roelie Henrique
Gilmer Lampe
Denzel Richardson 
Kalian Sams

Gezocht: vrijwilligers terrein en materiaal

Gezocht: vrijwilligers terrein en materiaal

Gezocht: Baseball5 coördinator

Gezocht: Baseball5 coördinator