Informatie avond video systeem a.s. dinsdag 28 mei

Informatie avond video systeem a.s. dinsdag 28 mei

Op veld 1 & 3 hangt sinds kort een uitgebreid camera systeem waarmee we wedstrijden en trainingen kunnen filmen en live uitzenden via YouTube. Er zijn 4 camera’s per veld, en je kunt het systeem gebruiken om je wedstrijd te analyseren, je training terug te kijken, je team te coachen, een samenvatting van de wedstrijd te maken, en om vette filmpjes voor Insta te maken.

Maar hoe werkt dat dan? Dat gaan de medewerkers van 360SI ons aanstaande dinsdag 28 mei om 18 uur uitleggen in de kantine! Het is leuk als er per team tenminste één iemand aanwezig is (coach, speler, ouder, allemaal prima) zodat die het aan de anderen kan uitleggen. Laat even weten of je komt via communicatie@amsterdampirates.nl

26 mei slechte bereikbaarheid Loek Loevendie Ballpark

Een feestelijk weekeinde, maar geen kers op de taart

Een feestelijk weekeinde, maar geen kers op de taart