Dit seizoen alle hoofdklasse wedstrijden live op je laptop

Dit seizoen alle hoofdklasse wedstrijden live op je laptop

De verzamelde hoofdklasse clubs hebben deze winter besloten om alle wedstrijden dit seizoen live uit te gaan zenden. En ook nog gratis! Verder komt er van elke wedstrijd een samenvatting met hoogtepunten, en diepte-interviews met de spelers en de coach over al dan niet beslissende momenten in de wedstrijd. Kortom, alles wat je als honkbalfan op je laptop zou willen zien!
Dit platform wordt mogelijk gemaakt door Eyecons, een bedrijf dat al de hoofdklasse hockey en de tweede klasse voetbal in beeld brengt. Kijk op hun site om alvast een idee te krijgen hoe dat er uit ziet.

Vrijwilligers gevraagd

Zoals bij alles hebben we hier ook een aantal vrijwilligers bij nodig! Ten eerste om de acties in de wedstrijd en de stand bij te houden (dat is echt heel makkelijk) en als je het leuk vindt ook om na de wedstrijd interviews te doen, of door de week BTS filmpjes van het team te maken (dus stel bijvoorbeeld dat je al een succesvolle vlogger bent…). Ben of ken je zo iemand, stuur dan even een mailtje naar communicatie@amsterdampirates.nl en we geven je een training en de kans om moeilijke vragen te stellen aan Michael Duursma!

Met dank aan

We hebben heel veel zin in dit nieuwe initiatief en willen dan ook Eyecons, 360 Sports Intelligence, de KNBSB en niet te vergeten alle andere hoofdklasse verenigingen bedanken voor de fantastische samenwerking.

In dit artikel staat nog veel meer info, mocht je geïnteresseerd zijn.

Coronavirus - alle wedstrijden en trainingen afgelast

Baseball5 NK in Amsterdam met Pirates teams

Baseball5 NK in Amsterdam met Pirates teams