Alle competities per direct stilgelegd, jeugd mag nog trainen

Alle competities per direct stilgelegd, jeugd mag nog trainen

Na een dagje puzzelen is de KNBSB er uit met de interpretatie van de nieuwe corona maatregelen. Alle competities worden met ingang van vandaag stilgelegd. Ook alle trainingen voor volwassenen liggen vanaf vanavond stil. De jeugd mag nog wel trainen, en eventueel ook onderlinge wedstrijdjes (op de club) spelen.

Ook de Hoofdklasse Honkbal en de Golden League Softbal worden met onmiddellijke ingang gestaakt. De bond is zich aan het beraden over wie er dan kampioen wordt.

(Psst, KNBSB, het staat 2-0 in de Holland Series voor L&D Amsterdam, hint, hint)

Hoe dan ook. Het lijkt er op dat dit het toch nog onverwachte einde van een krankzinnig honkbal & softbalseizoen is. Wij zijn toch blij dat we nog zoveel superleuke wedstrijden hebben kunnen spelen dit jaar, en dat we zo veel van jullie op de tribune en in de kantine hebben mogen zien. En dit alles op corona veilig manier.

Wij willen alle spelers, alle toeschouwers, alle ouders, alle scheidsrechters, alle coaches, alle sponsors en zeker ook alle vrijwilligers heel erg verschrikkelijk bedanken voor alle energie en moeite die zij in dit seizoen hebben gestopt. En voor alle fantastische uren die we daardoor met zijn allen hebben beleefd. En ook nogmaals dank voor dat jullie allemaal zo fantastisch hebben meegeholpen aan dat het allemaal veilig en conform de gezondheidsregels is verlopen. Om een van de vele BOA’s die we dit seizoen over de vloer hadden te citeren: “Het ziet er allemaal goed geregeld uit bij jullie”.

Laten we hopen dat we dat niet nog een keer zo hoeven te doen. En laten we ook hopen dat we zo snel mogelijk een echte officiële verenigingsdag kunnen organiseren, zodat we jullie allemaal persoonlijk kunnen bedanken.

Herfst Softbal School gaat gewoon door

Herfst Softbal School gaat gewoon door

"No Look Assist" Black Socks vinden elkaar blind en winnen!