Kaartje verplicht bij wedstrijden van L&D Amsterdam

Kaartje verplicht bij wedstrijden van L&D Amsterdam

Nog twee weken en dan begint eindelijk de honkbal hoofdklasse van 2020. Wij hebben er allemaal veel zin in, en coach Duursma en zijn team zijn al maanden keihard aan het trainen. Het ziet er naar uit dat we dit jaar een fantastisch team op de been kunnen brengen, met spelers als Shairon Martis (ex Washington Nationals), Sharlon Schoop (ex AAA Minor League) en Tom de Blok (Minor League Detroit Tigers).

Kaartverkoop

Helaas zijn er nog een aantal corona maatregelen van kracht, waarvan de belangrijkste is dat het publiek anderhalve meter afstand moet houden, en we (dus) maximaal 250 mensen mogen toelaten op het Loek Loevendie Ballpark. Om dat te reguleren heeft het bestuur van de Amsterdam Pirates besloten om voor alle weekendwedstrijden van L&D Amsterdam kaarten te gaan verkopen. Aan de ene kant helpt ons dat om het gebrek aan inkomsten dit jaar voor een deel te compenseren, en aan de andere kant weten we daardoor zeker dat we niet te veel mensen toelaten, en weten we ook wie er op het terrein zijn.

De kaartjes kosten €5 (€3,50 voor 65+ en jeugd tussen 12-18. Kinderen onder 12 en leden zijn gratis). De kaarten zijn alleen online te koop. Voor de echte fans is er ook een seizoenskaart beschikbaar voor het reguliere seizoen en de playoffs: 10 wedstrijden voor €35 (€24,50 voor senioren en jeugd). Zit je toch een heel seizoen bij de Pirates voor minder dan één kaartje bij Ajax 😀

De wedstrijden op donderdagavond blijven gratis.

Als lid krijg je een seizoenskaart gratis, maar heb je geen automatisch recht op een plek. Als er 150 kaartjes verkocht zijn, laten we maximaal 100 leden binnen. In de praktijk voorzien we geen probleem, maar als het mooi weer is helpt het om op tijd te komen. 

Zo gauw we de details hebben publiceren we de link naar de kaartverkoop.

Softbal junioren: "gewoon keihard die bal wegslaan"

Softbal junioren: "gewoon keihard die bal wegslaan"

L&D Amsterdam met extra stootkracht richting nieuw honkbalseizoen

L&D Amsterdam met extra stootkracht richting nieuw honkbalseizoen