Op korte termijn vrijwilligers nodig

Op korte termijn vrijwilligers nodig

Zoals al eerder gemeld kunnen de Pirates niet bestaan zonder vrijwilligers. Op korte termijn hebben we nu dringend vrijwilligers nodig voor een aantal activiteiten:

  1. Kaartcontrole - voor de weekend wedstrijden van L&D Amsterdam worden dit jaar kaartjes verkocht. Om dat in goede banen te leiden hebben we elke week twee mensen nodig die op zaterdag of zondag twee uur de kaartjes controleren bij de ingang

  2. Video scoring hoofdklasse - De wedstrijden van L&D Amsterdam worden live uitgezonden dit seizoen. Om ervoor te zorgen dat de score goed in beeld komt hebben we vrijwilligers nodig die op een tablet bijhouden wat er in de wedstrijd gebeurt. Dit is veel minder ingewikkeld dan “normaal” scoren en je krijgt een training van het bedrijf dat de uitzendingen verzorgt.

  3. Barmedewerkers - Voor de bar in de kantine zijn we altijd op zoek naar mensen, met of zonder ervaring, die willen helpen.

  4. Communicatieploeg - Voor en na de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 willen we graag de line-up en de uitslag publiceren op de site en social media, en verder de leden en de fans op de hoogte houden van wat er allemaal gebeurt. Bijvoorbeeld ook video interviews met de spelers.

  5. Evenementen - In de zomer willen we één of meer Baseball5 toernooien organiseren en misschien nog wel meer evenementen. Ook daar hebben we hulp bij nodig.

Als je dit wat lijkt, stuur even een mailtje naar communicatie@amsterdampirates.nl en we nemen contact op. En als je iemand kent waarvan je denkt dat hij of zij het leuk vindt, stuur deze pagina dan door! Alvast heel veel dank.

Aspiranten 2 opent gelijk tegen DSS AH1

Aspiranten 2 opent gelijk tegen DSS AH1

Alle wedstrijden van het seizoen bekend

Alle wedstrijden van het seizoen bekend