L&D Amsterdam versterkt zich met Jhan Rifaela

L&D Amsterdam versterkt zich met Jhan Rifaela

L&D Amsterdam heeft zich op de valreep van het nieuwe seizoen versterkt met pitcher Jhan Rifaela. Rifaela speelde vorig jaar bij de Santa Maria Pirates, die het kampioenschap van Curaçao wonnen. Rifaela speelde ook in het team van Curaçao dat meedeed aan het World Port Tournament in Rotterdam.

Tot zijn grote vreugde gaat Rifaela spelen met nummer 52, hetzelfde nummer dat zijn idool CC Sabathia draagt bij de NY Yankees. Hoe Rifaela gaat worden ingezet is uiteraard aan pitching coach Rob Cordemans en hoofdcoach Brian Finnegan, maar wat zij ook beslissen, Jhan is er klaar voor.

Rifaela is momenteel nog op Curacao, maar sluit zich zo snel mogelijk bij de selectie aan.

Vrijwilligersdag groot succes

Vrijwilligersdag groot succes

Een kleine ode aan twee grote coaches

Een kleine ode aan twee grote coaches