L&D Amsterdam Pirates versterken zich met Niels van Weert

L&D Amsterdam Pirates versterken zich met Niels van Weert

Op de valreep van het nieuwe seizoen hebben de L&D Amsterdam Pirates zich weten te versterken met Niels van Weert. Van Weert vult het gat op dat was ontstaan door het vertrek van Gilmer Lampe naar de Italiaanse competitie. 

Van Weert heeft een lange geschiedenis in de vaderlandse hoofdklasse, met als hoogtepunt het winnen van de Holland Series voor Kinheim in 2012 (met een slaggemiddelde van .412). Hij speelde tot en met 2016 bij Kinheim, en koos er voor om in 2017 Quick Amersfoort na vele jaren terug te helpen in de hoofdklasse. In de promotie/degradatie play-offs van vorig jaar sloeg hij een magistrale .475, en was daarmee de één na beste slagman van de play-offs.

Wij hebben er geen enkele twijfel over dat we deze slaggemiddelden ook op het verse kunstgras in Amsterdam gaan zien. Dat belooft een fantastisch seizoen te worden, nog 4 weken tot de eerste oefenwedstrijd!

De Winterschilder

De Winterschilder

L&D Amsterdam aan het werk

L&D Amsterdam aan het werk