Pupillen 2 wint thriller tegen Kinheim

Pupillen 2 wint thriller tegen Kinheim

Afgelopen zondag 30 september speelde Pirates pupillen 2 de belangrijke wedstrijd om de 1e plaats tegen Kinheim. Guido begon met gooien en en kreeg in zijn 2 innings geen punten tegen. In de 1e slagbeurt scoorden Pirates 2 punten op een honkslag van Flip. Hierna werd Bradley de werper, hij gooide  2 2/3 inning. Ondertussen hadden de Pirates de 3-0 gescoord. Dat had nog meer kunnen zijn, maar een hard geslagen bal van Micah werd door de kleine korte stop van Kinheim uit de lucht geplukt.. In de 5e inning werd het 4-0. Nadat Kinheim in het gelijkmakende deel van de 5e inning 4-2 had gescoord, nam Dean het pitchen over van Bradley. Met de honken vol, in de gelijkmakende 6e inning sloeg de slagman van Kinheim de bal naar Bradley, vangbal, aangooi naar drie, dubbelspel. Einde wedstrijd. 4-2 winst. Er waren tijdens de wedstrijd van beide kanten mooie field acties. Pirates maakte maar liefst 7 nullen op het 1e honk. Het publiek heeft genoten van een heerlijke wedstrijd van beide teams. Het was echt reclame voor het pupillen honkbal.Black Socks verslaan DSS in laatste inning

Holland Series Game 3 - Neptunus wint, stand 2-1 voor L&D Amsterdam

Holland Series Game 3 - Neptunus wint, stand 2-1 voor L&D Amsterdam