Black Socks verslaan DSS in laatste inning

5/10 DSS 3 - Pirates heren 4 (Black Socks): 7-8.
Alwéér een spannende wedstrijd! Hadden de Black Socks aanvankelijk wat moeite met de sneaky balletjes van de werper van DSS, ze kregen er gaande de wedstrijd meer kijk op, om in de laatste van de 7 gespeelde innings vernietigend toe te slaan.
Vermeldenswaard: Een spelsituatie met 3 run-downs die uiteindelijk 2 nullen opleverde.
Timo van Amerongen sloeg 3 uit 4 (0,750 met een 2- en een 3honkslag), Niels Meulman 2 uit 3 (0,667) en Giovanni Jozefa 3 uit 5 (0,600 met een inside the park solohomerun). In de schaduw van dit slaggeweld waren ook Yuri van Giffen en Ilja Buschman (allebei 1 uit 2 dus 0,500) heel nuttig.
Tom Minderhoud werd winnende werper met 4-5-9-2 in 6 innings en Timo kreeg de save op zijn naam met 0-0-1-0 in 1 inning. De werper van DSS gooide alle 7 innings om te eindigen met de cijfers 7-5-11-4.


Dit was het weer. Woensdag weer een wedstrijd en zaterdag nog één. En dat met een door blessures zwaar gehavend team. We zullen er maar het beste van hopen.

Do or die - vandaag in de Holland Series

Do or die - vandaag in de Holland Series

Pupillen 2 wint thriller tegen Kinheim

Pupillen 2 wint thriller tegen Kinheim