Softbal Aspiranten twee keer kampioen, Dames 1 net niet gepromoveerd

Softbal Aspiranten twee keer kampioen, Dames 1 net niet gepromoveerd

Het was een druk weekend in het softbal. Dames 1 speelde om promotie naar de Golden League en moest vandaag twee wedstrijden winnen na het verlies van zaterdag. Helaas lukte het nèt niet. In de tiebreak werd het uiteindelijk 8-4 voor DSS, waarna de derde wedstrijd niet meer nodig was. Het was superspannend en de Pirates waren op geen moment kansloos. Volgend jaar maar gewoon de Silver League winnen, dan slaan we de play-offs gewoon over.

Beter nieuws bij de Dames Aspiranten. Die wonnen zaterdag tegen Almere waardoor ze kampioen werden in de 1e klasse A, en vandaag nog een keertje tegen Houten waardoor ze óók kampioen werden in de 1e klasse B. Supergefeliciteerd meiden!

 

BlackSocks staan tot en met de 8e inning voor...

Dames Aspiranten kunnen vandaag en morgen kampioen worden

Dames Aspiranten kunnen vandaag en morgen kampioen worden