Dames Aspiranten kunnen vandaag en morgen kampioen worden

Dames Aspiranten kunnen vandaag en morgen kampioen worden

Vandaag speelt aspirantensoftbal om 10.00 uur thuis tegen Almere. Bij winst is ons team kampioen van poule 1A (enkele wedstrijden). Dat kampioenschap moet dan worden gedeeld met Herons, want bij gelijk aantal wedstrijdpunten en onderling evenveel gewonnen en verloren, zijn beide teams kampioen.

Wij verloren tweemaal van Herons en wij wonnen tweemaal van ze.

Nog leuker misschien? Zondag om 11.00 uur speelt hetzelfde team, maar dan in de eerste klasse B, uit bij Houten Dragons en wat dacht je wat…. Ook dan is Pirates bij winst kampioen! Ook dan de “beker” delen, want Birds heeft evenveel wedstrijdpunten en wij hebben onderling gedeeld.

Heel veel succes dit weekend dames! En als je in de buurt bent, kom kijken. 

Softbal Aspiranten twee keer kampioen, Dames 1 net niet gepromoveerd

Softbal Aspiranten twee keer kampioen, Dames 1 net niet gepromoveerd

Softbal Herfstschool komt er weer aan

Softbal Herfstschool komt er weer aan