BlackSocks staan tot en met de 8e inning voor...

13/10 Pirates heren 4 (Black Socks) - Pioniers 3: 8-13.
In de met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid laatste wedstrijd van dit seizoen (de thuiswedstrijd tegen Alcmaria Victrix 2 zal wel niet meer gespeeld worden) hebben de Black Socks laten zien wie ze zijn, n.l. een team dat op een ontspannen, recreatieve manier zo goed mogelijk voor de dag wil komen. Tegen het hoog op de ranglijst staande Pioniers hebben ze een prima wedstrijd op de kunstgrasmat gelegd. Na 8 innings stonden ze zelfs vóór met 8-7. Maar dat konden de ervaren oude rotten uit Hoofddorp niet over hun kant laten gaan en in een rally met 5 honkslagen en 2 opofferingsslagen stelden die orde op zaken.
Vermeldenswaard: Een dubbelspel 5-3 en 3-6 (Dook de Vries, Jeroen Kroes, Ilja Buschman). (Aan de zo hier en daar mooie fieldacties raken we al aardig gewend.)
Giovanni Jozefa sloeg 3 uit 3 (1,000 met een 3punten homerun), Timo van Amerongen deed nauwelijks voor hem onder met 4 uit 5 (0,800 met 2 2honkslagen en een 3honkslag) en Niels Meulman mag er ook wezen met 3 uit 5 (0,600).
Timo gooide 0-3-2-2 in 4 innings, Giovanni 1-2-4-1 in 2 innings, Dook 0-2-2-0 in 2 innings en Jeroen 0-0-5-1 in de laatste inning. Pioniers riep ook 4 werpers naar de heuvel, die samen tot 5-6-13-1 kwamen.

Ballenactie Pirates groot succes

Ballenactie Pirates groot succes

Softbal Aspiranten twee keer kampioen, Dames 1 net niet gepromoveerd

Softbal Aspiranten twee keer kampioen, Dames 1 net niet gepromoveerd