6e Ome Loek Indoor Honkbal toernooi

6e Ome Loek Indoor Honkbal toernooi

In het weekend van 7 en 8 januari a.s. vindt voor de 6e keer het grote Ome Loek Indoor Honkbal toernooi plaats bij de Amsterdam Pirates. Pupillenteams uit Frankrijk, België en Nederland komen dan samen voor het gezelligste indoor honkbal toernooi van Nederland. 

Dit toernooi is voor talentvolle jonge honkballers tot 12 jaar die komend seizoen in de hoogste jeugdklasse in hun land gaan uitkomen. De teams die meedoen zijn Paris Templiers (Frankrijk), Brasschaat Braves (België) en ABF. Namens de Amsterdam Pirates zullen twee teams meedoen.

Naamgever van dit toernooi is Ome Loek (overleden op 6 februari 2021), de oprichter van Amsterdam Pirates. Hij had een groot hart en veel aandacht voor jong talent. Jarenlang stond hij elke week op het veld om jonge spelers honkbal te leren spelen. 

Het toernooi start op zaterdag 7 januari om 10:00 uur met poulewedstrijden. Er zijn twee poules met ieder 3 teams. Op zondag 8 januari worden  de finales gespeeld met rond 14.00 uur de finale om de eerste plaats. Naast de wedstrijden zullen er zgn. skills competities zijn waar de jonge talenten kunnen laten hoe goed ze kunnen fielden en homeruns slaan. En daarnaast is er een loterij met fantastische prijzen, goede muziek en lekker eten. Alle reden dus om te komen kijken. 

Om dit toernooi met de huidige hoge kosten, nog steeds goed te kunnen organiseren, kunnen wij jouw steun heel goed gebruiken. Wist jij al dat je de club ook kunt helpen met een donatie?

Het toernooi vindt plaats in de hal van BP Sports op het terrein van Amsterdam Pirates.

Het adres: 
Sportpark Ookmeer
Amsterdam Pirates
Herman Bonpad 5
1067 JN Amsterdam

 Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met mandy.schoumacher@amsterdampirates.nl

Dank aan L&D 2022!

Dank aan L&D 2022!

Van ome Loek - Trainingskamp toen en nu

Van ome Loek - Trainingskamp toen en nu