Het 7e Ome Loek Internationaal Honkbal Indoor Toernooi

Het 7e Ome Loek Internationaal Honkbal Indoor Toernooi

Doe mee, help mee, kom kijken!

Op 6 en 7 januari 2024 vindt voor de 7e keer het grote Ome Loek Internationaal Honkbal Indoor Toernooi plaats bij de Amsterdam Pirates. Pupillenteams uit Frankrijk, België en Nederland komen dan samen voor het gezelligste indoor honkbal toernooi van Nederland.

We maken er weer een mooi feest van, met naast leuke wedstrijden ook skills competities, muziek, een loterij en lekker eten.

Kom dus gezellig langs om te kijken, nodig familie en vrienden uit, en nog beter: help mee. We zoeken nog ouders en jeugd die mee willen helpen om het toernooi wederom een succes te maken. Je kunt op verschillende manieren helpen:

- Word vrijwilliger: help mee met zaal klaarmaken, teams begeleiden, eten serveren of lootjes verkopen. Je kunt je aanmelden via mandy.schoumacher@amsterdampirates.nl 

- Word donateur van het toernooi al vanaf 1 euro: Dit toernooi vraagt om ontbijt en lunch voor de teams, mooie bekers en medailles, bedankjes voor de scheidsrechters. We maken natuurlijk kosten. We zijn dus op zoek naar donateurs die het toernooi mede mogelijk willen maken. Elke bijdrage is welkom. En het is super makkelijk! Scan de QR code of klik op de link https://www.ing.nl/de-ing/payreq?trxid=sFJ8nxanZLH2wmiu4BP1TEZLVGfzXbQ3&flow-step=payment-request, vul een bedrag in (kan al vanaf €1,-), en betalen maar. Onze dank is heel groot.

- Word sponsor: Wil jij of je bedrijf sponsor worden van het Ome Loek Toernooi? Dat kan. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken via michiel@amsterdampirates.nl.
Wil je sponsor worden van de Pirates, neem dan contact op via sponsorcommissie@amsterdampirates.nl

Let’s play ball!

Word vrijwilliger bij onze webredactie!

Word vrijwilliger bij onze webredactie!

Super opbrengst Grote Clubactie

Super opbrengst Grote Clubactie