Kom ook naar Super Zaterdag bij de Pirates

Kom ook naar Super Zaterdag bij de Pirates

Na de perfect game van vorige week leverde Tom de Blok donderdag weer een pareltje af: met maar liefst 14 strikeouts in zes innings hadden zowel de slagmannen van DSS/Kinheim als de veldspelers van L&D Amsterdam weinig te doen. We verloren helaas wel de net teruggekeerde Delano Selassa aan de eerste hulp: bij een steal op het tweede honk slide hij met zijn scheenbeen de spikes van de tweede honkman in en moest gewisseld en naar het OLVG. Na het een en ander aan hechtingen mocht hij het ziekenhuis weer verlaten. De wedstrijd was intussen met 12-2 gewonnen.
Morgen gaan we verder tegen DSS/Kinheim. Met publiek. Het wordt prachtig weer! Alleen even Corona testen, maar dat is zo gedaan. Check deze pagina voor kaartjes en info.

En de dames spelen ook! Met publiek! Om 14 uur start de dubbel tegen Quick Amersfoort die momenteel 4e staan. Pirates Dames 1 kan alle toejuichingen goed gebruiken. We horen geruchten dat volledige jeugdteams komen schreeuwen, dus mooie reden om je daar bij aan te sluiten! Ook voor het softbal zijn nog kaartjes, via dezelfde link. We hopen jullie morgen allemaal in de zon langs het veld te zien!

(foto: MvW Fotografie)

Wat te doen bij 20 punten voor na twee innings ...

Wat te doen bij 20 punten voor na twee innings ...

Op een lange korte Pinksterdag

Op een lange korte Pinksterdag