Kom lekker een avondje honkbal kijken!

Kom lekker een avondje honkbal kijken!

Het wordt morgen heerlijk weer, en de heren van L&D Amsterdam kunnen de aanmoediging vanaf de tribune goed gebruiken tegen de Storks! En het is je kans om bijvoorbeeld Tom de Blok toe te juichen na zijn perfect game van vorige week. Voor het eerst in maanden mag er publiek bij, je hoeft alleen maar even tussen de middag een negatieve coronatest te halen via www.testenvoortoegang.nl, is in een half uurtje gepiept. De kaartjes zijn gratis. En als je morgen niet kan zijn er zaterdag, zondag en volgende week ook nog spannende wedstrijden van L&D Amsterdam en Pirates Dames 1 waar je heen kan. Alle kaartjes zijn hier te koop

Naast een kaartje moet je een geldig, negatief coronatestbewijs hebben van www.testenvoortoegang.nl. Dat mag maximaal 40 uur oud zijn, dus maak een afspraak binnen die periode. De test is gratis. Je krijgt dan een QR code als testbewijs, en die wordt gescand bij de ingang van het Loek Loevendie Ballpark, samen met je toegangsbewijs. Als je geen QR code van “Testen voor toegang” hebt kom je er niet in. Dat zijn de voorwaarden waar wij als Amsterdam Pirates ons aan moeten houden van de veiligheidsregio, daar kunnen we geen enkele uitzondering op maken. Vaccinaties, zelftests, GGD tests zijn allemaal niet geldig.

Leden van de media, gasten van de tegenstander of vertegenwoordigers van de honkbalbond: iedereen moet door deze procedure, dus én een kaartje én een QR code van een negatieve coronatest.

Kinderen onder de 12 hoeven zich niet te laten testen maar moeten wel een (gratis) kaartje hebben.

Alle regels en uitleg vind je op www.testenvoortoegang.nl

Binnen het sportpark moet je verplicht een zitplaats op de tribune, op 1,5 meter afstand. Er zijn geen staanplaatsen, zowel bij honkbal als bij softbal. Je mag wel van je plaats om wat te eten of te drinken te halen, of naar het toilet te gaan. Je moet dan een mondkapje op. Op de tribune mag het mondkapje af. Ook hiervoor geldt: dit zijn de voorwaarden die gesteld zijn door de overheid. De Amsterdam Pirates hebben er voor gekozen die te accepteren omdat we graag mensen de mogelijkheid bieden om weer naar een wedstrijd te kijken. Als je het idee hebt dat je je niet aan deze voorwaarden wilt of kunt houden, sla deze wedstrijden dan over. Binnenkort mag er vast meer en probeer het dan gewoon nog een keer.

Max Clarijs maanden uitgeschakeld

Max Clarijs maanden uitgeschakeld

Oud-penningmeester Frans Mäkel overleden

Oud-penningmeester Frans Mäkel overleden