Aspiranten 2 wint met no-hitter van Badhoevedorp AH1

Aspiranten 2 wint met no-hitter van Badhoevedorp AH1

De regen dreigde te komen afgelopen zaterdag maar kwam gelukkig niet. En dus kon de wedstrijd van Pirates Aspiranten 2 thuis tegen Badhoevedorp AH1 gewoon doorgaan.

Ryan begon namens Pirates weer als startwerper. Hij had een iets mindere dag dan de fenomenale optredens van de afgelopen twee weken., maar minder is wel relatief bij Ryan. Hij gooide maar liefst 8 strikeouts maar helaas ook 4 walks. Hierdoor kwam Badhoevedorp AH1 in de eerste inning zelfs op een 0-2 voorsprong. Want de knuppels van Pirates bleven in het begin van de wedstrijd weer behoorlijk stil, het dreigt een traditie te worden. Ze trokken in de 2e inning wel de stand gelijk naar 2-2 met een prachtige in-the-park homerun van Yorick.

In de 3e inning kwam Jesse als reliever de heuvel op en hij domineerde de rest van de wedstrijd. Met in totaal slechts 13 ballen (waarvan 10 strikes!) gooide hij in de 3e en 4e inning 3 strikeouts en 0 walks, en daarmee de wedstrijd uit.   Tegelijk kregen de Pirates eindelijk de bal op de knuppel. Samuel, Yorick, Ryan en Jesse hadden allen meerdere hits. Samuel sloeg zelfs 3 uit 3. Andere kwamen ook op de honken. In de 3e inning scoorde Pirates 6 runs, en in de 4e inning nog eens 2 runs. Daarmee werd de eindstand 10-2 voor Pirates.

Rob Cordemans haalt 200e win in Hoofdklasse

Rob Cordemans haalt 200e win in Hoofdklasse

GO PIRATES (JEUGD)SOFTBALL !!!

GO PIRATES (JEUGD)SOFTBALL !!!