Hoofdklasse gaat virtueel van start

Hoofdklasse gaat virtueel van start

Morgenavond om 20:00 gaat de Hoofdklasse eLeague van start met de kraker tussen L&D Amsterdam en Curaçao Neptunus. Niet meteen allemaal in de auto springen en naar het Loek Loevendie Ballpark rijden, want dat is natuurlijk nog steeds dicht…

Het gaat om een onvervalst MLB The Show toernooi, op de Playstation, met alle toppers van de hoofdklasse. En iedereen is live en gratis welkom. Nadat er in Amsterdam een pittige strijd is geleverd door de L&D spelers onderling heeft het team management besloten om Roelie Henrique af te vaardigen voor deze battle.

Hij zit achter de controller tegen Stijn van der Meer, die speelt voor het Rotterdamse Curaçao Neptunus. Wellicht kunt u het zich nog herinneren, dat team dat vorig jaar op een bepaald moment met 3-0 voor kwam in de Holland Series tegen L&D Amsterdam, maar helaas vier wedstrijden later toch met lege handen stond.

Zorg dus dat je morgenavond genoeg popcorn en hotdogs in huis hebt, en ga er klaar voor zitten achter het YouTube kanaal van de KNBSB. De heren zijn ge-mic-d, en geven zelf commentaar bij de wedstrijd. Jullie kunnen ze via de chat aanmoedigen, en vragen stellen die ze dan mid-game ook nog even gaan beantwoorden. Als ze niet buiten adem zijn natuurlijk.

#letsgopirates

Het hele wedstrijdschema vind je hier.

Open Baseball5 trainingen voor de jeugd vanaf woensdag 24 juni

Open Baseball5 trainingen voor de jeugd vanaf woensdag 24 juni

Softbalsters in topvorm

Softbalsters in topvorm