Open Baseball5 trainingen voor de jeugd vanaf woensdag 24 juni

Open Baseball5 trainingen voor de jeugd vanaf woensdag 24 juni

Vanaf volgende week woensdag zijn er open Baseball5 trainingen bij de Pirates. Iedereen die 18 jaar of jonger is mag meedoen. Baseball5 is een snelle variant van honkbal, met 5 spelers in elk team en zowel jongens als meiden samen in één team. Zonder dat je knuppels of handschoenen nodig hebt, alleen een bal en een paar vierkante meter vrije ruimte en je kan aan de slag.

Om eens te kijken hoe dat werkt, of om je techniek nog verder te verbeteren organiseren de Amsterdam Pirates in samenwerking met Team Sportservice Amsterdam open trainingen op woensdag van 17:30 tot 19:00. Je hoeft geen lid te zijn van de Pirates om mee te doen, iedereen is welkom. Maar dus wel 18 jaar of jonger.

De trainingen staan onder leiding van niemand minder dan Danny Rombley, ex-speler van L&D Amsterdam, ex-speler van TeamNL, en ex-MVP van de hoofdklasse.

We zien je graag verschijnen vanaf 24 juni. En het is natuurlijk een perfecte gelegenheid om je beste vriend of vriendin, je buurjongen of meisje of je klasgenoten mee te nemen en ze eens te laten zien hoe leuk honkbal is!

En let op! De corona regels gelden nog steeds, dus ouders en toeschouwers zijn niet toegestaan. Breng je je kind naar de training, zet hem of haar dan af bij het buitenste hek bij de parkeerplaats.

Weekend bezetting 27 en 28 juni

Weekend bezetting 27 en 28 juni

Hoofdklasse gaat virtueel van start

Hoofdklasse gaat virtueel van start