Volle bak

Volle bak

Volle bak

Een kreet die bij de stand 2 slag 3 wijd over de velden joelden, toen we nog honkbal speelden. Tegenwoordig als baseballers is het full count.
Hier wil ik het niet over hebben. Afgelopen zondag mocht ik als lid van de protestcommissie aanwezig zijn bij de 1e wedstrijd van de Holland Series. Erg blij dat ik door deze functie toch een stuk van de Holland Series live mag bijwonen. Ik kan natuurlijk met mijn Amsterdamse roots niet verbloemen dat ik verheugd was met het resultaat, maar de eerlijkheid gebied me dat het baseball deze middag won.
De honkbalsite geeft voldoende informatie over de wedstrijd via Tv-beelden en wedstrijdverslagen en heb daar verder niets aan toe te voegen.
De wedstrijd werd echter tekortgedaan, want die verdiende volle tribunes. De volle hoofdtribune met de vele staanplaatsen achter de stoeltjes, een volle Wes Korrel-tribune achter drie en de laatkomers die nog enigszins hun neus door het gaas van de omheining weten te drukken om een glimp op te vangen ontbraken. Zwetend kantinepersoneel, de roep om de ijskasten bij te vullen en het al vroegtijdig nee moeten verkopen van Ietjes beroemde pasteitjes, die als zoete broodjes over toonbank gaan, horen bij de Holland Series.
Het ontbrak helaas. Een bijna leeg Loek Loevendie Ballpark zorgden met het weer voor koude rillingen en soms werden we opgeschrikt door verdwaalde lichtgevende strandballen van veld 4, zoals honkballers bij tijd en wijle een softbal (laatdunkend) benoemen. Ondanks alle moeite van Richard en onze DJ El Padre kregen we gelukkig nog een warmgevoel omdat het een echte baseballgame werd en dat verdiende eigenlijk een volle bak. Maar!!!!!

Uw vliegende reporter (met een KNBSB-pet op)

ALLE VIER PIRATESJEUGDSOFTBALTEAMS GOOIEN HOGE OGEN !!

ALLE VIER PIRATESJEUGDSOFTBALTEAMS GOOIEN HOGE OGEN !!

Coronavirus maatregelen