Spikes uit het vet en het veld ingespeeld; seizoen van Heren1 is van start

Spikes uit het vet en het veld ingespeeld; seizoen van Heren1 is van start

Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd van Heren 1 afgelast, omdat we het veld niet op mochten vanwege een bevroren veld. Onze tegenstander, Cologne Cardinals, heeft dankbaar gebruik gemaakt van de zaal om te trainen en onze spelers hebben gezamenlijk naar de wedstrijd van het team Kingdom of the Netherlands gekeken. Gelukkig was zondag alle sneeuw weggesmolten en hebben we ondanks dat het weer niet fantastisch was, toch 9 inningen kunnen spelen. Beide teams hebben lekker geoefend en de wedstrijd is– net als bij beeball – gelijk geëindigd :-)

ondanks dat de nieuwe wedstrijdshirts nog niet klaar waren, hebben we, met wat kunst en vliegwerk, de heren toch nog in enigszins gelijke tenues kunnen steken. Alleen waren er erg veel dubbele nummers en veel ‘Berkenbosch-spelers’. Het was erg leuk om al die verschillende zwarte jerseys van de afgelopen jaren aan slag en in het veld te zien. Gelukkig waren er al wel een paar nieuwe hoodies klaar want het was best wel koud. Heel fijn dat alle spikes weer uit het vet zijn, stof van de bank geveegd en het veld weer ingespeeld is.

Komend weekend gaan de heren naar Keulen, dan zijn ook de pitchers aangevuld en staat het weekend in het teken van teambuilding. 
Op naar een mooi en sportief seizoen!!

Wie softbalt mee met het heren fastpitch team???

Oefenwedstrijden op het Loek Loevendie Ballpark

Oefenwedstrijden op het Loek Loevendie Ballpark