Hoofdklasse Softbalteam klaar voor 2023

Hoofdklasse Softbalteam klaar voor 2023

Het verheugt ons te kunnen melden dat we Hubert Bomba hebben kunnen aanstellen als head coach voor ons softball team. Met Hubert halen we een coach binnen met enorm veel ervaring, die ook veelvuldig heeft bewezen op dit niveau succesvol te kunnen zijn. We hebben er alle vertrouwen in dat hij, samen met Marlon Comenencia, in staat zal zijn het team naar een hoger niveau te brengen.

De dames hebben hun roster voor 2023 nu compleet. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Damisha Charles, die volgend jaar dichter bij huis gaat spelen bij Neptunus, Else-Fieke de Boer en Aileen Boland.

Ook bij de staff komend seizoen veranderingen. Sandra Gouverneur en Jeff Delphina keren niet terug. Als head coach is Hubert Bomba aangetrokken. Voorlopig doet hij de coaching samen met Marlon Comenencia, naar een pitching coach en een teammanager wordt nog gezocht.

Nieuw zijn de pitchers Demi Brinks (Amsterdam Pirates 2) en Hannah Held (Sparks), catcher Mara Vonk (Amsterdam Pirates 2), infielders Lizzie Clarijs (TTT) en Kelsy Pieneman (OG), en outfielder Denice van Dijk (Sparks).

Met deze selectie gaan wij de ambitie waar maken om aansluiting te vinden bij de top vier van de hoofdklasse.

Dankzij de promotie van het tweede team naar de eerste klasse verwachten wij een nog betere aansluiting met het hoofdklasseteam te kunnen realiseren. Er zal ook in 2023 zoveel mogelijk worden samengewerkt tussen beide teams. We blijven als Pirates veel energie steken in het opleiden van jongere speelsters om die stapsgewijs te laten doorstromen.

Verslag Algemene Ledenvergadering 2022

Verslag Algemene Ledenvergadering 2022

Dank aan L&D 2022!

Dank aan L&D 2022!