L&D Amsterdam begint Play-Offs met winst

L&D Amsterdam begint Play-Offs met winst

De Play-offs van de Hoofdklasse Honkbal zijn begonnen. L&D Amsterdam, met zeven internationals in de gelederen begon sterk tegen HCAW uit Bussum en staat nu met 1-0 voor in de best-of-five serie.

L&D Amsterdam startte met voormalig Washington Nationals pitcher Shairon Martis op de heuvel. HCAW kwam in de eerste inning voor door drie hits en een error aan de kant van Amsterdam. Ondanks prachtige homeruns van zowel Sicnarf Loopstok en Kalian Sams hield HCAW de voorsprong tot in de 7e inning vast. Het stond toen 4-3 voor de bezoekers uit Bussum. 

In de 7e inning, met twee uit, brak L&D Amsterdam de ban. Door vier honkslagen achter elkaar van Gilmer Lampe, en de internationals Sharlon Schoop, Denzel Richardson en Loopstok scoorden de Amsterdammers drie punten en werd het 6-4 voor de thuisploeg. In de achtste inning scoorde HCAW nog een punt, 6-5 en werd het nog even spannend.

Closer Kevin Geestman was er niet van onder de indruk, en had precies 12 pitches nodig om in de 9 inning de drie slagmannen van HCAW uit te maken. 

Eindstand 6-5, Shairon Martis winnende pitcher, Kevin Geestman de save. Stand in de serie 1-0 voor L&D Amsterdam.

Zaterdag is Game 2 in Bussum en zondag gaan we thuis verder met Game 3 in Amsterdam, er zijn nog beperkt kaartjes via  https://www.ticketmaster.nl/artist/amsterdam-pirates-tickets/1030112

De Play-offs zijn een best-of-five voor een plaats in de Holland Series, de finale van het Nederlands Kampioenschap. De resterende wedstrijden zijn:

Game 2: Zat 4 sep - 14:00 HCAW - L&D Amsterdam
Game 3: Zon 5 sep - 14:00 L&D Amsterdam - HCAW
Game 4*: Zat 25 sep - 14:00 HCAW - L&D Amsterdam
Game 5*: Zon 26 sep - 14:00 L&D Amsterdam - HCAW

*indien nodig



L&D Amsterdam verliest Game 2 van de play-offs

L&D Amsterdam verliest Game 2 van de play-offs

Pirates Aspiranten 1 verslaat Neptunus met 16-6

Pirates Aspiranten 1 verslaat Neptunus met 16-6