L&D Amsterdam in playoffs tegen HCAW - Richardson beste slagman

L&D Amsterdam in playoffs tegen HCAW - Richardson beste slagman

Na de spannende ontknoping van de reguliere competitie van de hoofdklasse is L&D Amsterdam tweede geworden. We spelen daardoor de halve finale tegen de nummer drie: HCAW.

Denzel Richardson werd uitgeroepen tot beste slagman van de competitie. Met een slaggemiddelde van .447 wint hij het klassement, voor Dwayne Kemp met .388 Richardson heeft ook de meeste RBIs (46), doubles (18) en triples (3). Dat belooft wat voor de playoffs!

De playoffs zijn een best-of-5, dus wie het eerst 3 wedstrijden heeft gewonnen zit in de Holland Series. 

De thuiswedstrijden zijn op donderdag 2 september om 19:30, zondag 5 september om 14:00 en zondag 26 september om 14.00 (indien nodig).

Omdat we zoveel mogelijk mensen toegang willen bieden tot de Playoffs is toegang alleen mogelijk met een corona toegangsbewijs (geldt niet voor bezoekers van 12 jaar en jonger, die hebben geen corona toegangsbewijs nodig en mogen gratis naar binnen).

Dat wil zeggen dat je moet voldoen aan de voorwaarden van coronacheck.nl (vaccinatie of negatieve test) en een QR code moet laten zien bij de ingang. 
Daarnaast heb je een kaartje nodig, via TicketMaster. Alle seizoenskaarten zijn nog steeds geldig. Leden van de Pirates die geen seizoenskaart hebben kunnen gratis een kaartje krijgen.

Alle informatie over de kaartverkoop staat op deze pagina

The Battle Of West - Bedrijven softbaltoernooi

The Battle Of West - Bedrijven softbaltoernooi

Boekaniers 2 houdt 4,5 inning stand tegen Black Socks maar dan is er geen houden meer aan