6e Ome Loek Indoor Honkbal Kersttoernooi

6e Ome Loek Indoor Honkbal Kersttoernooi

In het weekend van 21 & 22 december a.s. vindt voor de 6e keer het grote Ome Loek Internationaal Honkbal Indoor Tournooi plaats bij de Amsterdam Pirates. Pupillenteams uit Frankrijk, België en Nederland komen dan samen voor het gezelligste indoor honkbaltournooi van Nederland. We maken er weer een mooi feest van, met naast leuke wedstrijden ook skills competities zoals King of the Diamond en een Home Run Contest, games, muziek, een loterij en lekker eten.

Namens de Pirates zullen twee teams meedoen, voornamelijk met spelers van Pupillen 2 en Pupillen 3. De andere teams zijn Templiers Senart (Frankrijk), Paris PUC (Frankrijk), Brasschaat Braves (België) en Neptunus Rotterdam. Het zijn teams die volgend seizoen bijna allemaal op het hoogste pupillenniveau in hun land gaan spelen, dus verwacht leuk jeugdhonkbal. Zij gaan strijden om mooie prijzen, maar vooral heel veel plezier hebben.

Kom dus langs om te kijken, nodig familie en vrienden uit, en nog beter: help mee. We zoeken nog ouders en jeugd die mee willen helpen om het toernooi wederom een succes te maken. Je kunt op verschillende manieren helpen:

Word vrijwilliger: help mee met zaal klaarmaken, teams begeleiden, eten serveren of lootjes verkopen.

Word donateur: ontbijt en lunch voor de teams, mooie bekers en medailles, bedankjes voor de scheidsrechters, we maken natuurlijk kosten. We zijn dus op zoek naar donateurs. Elke bijdrage is welkom. En het is super-makkelijk! Klik op bunq.me/omeloek2019  vul het bedrag in, en betalen maar. Onze dank is groot.

We hopen je op zaterdag 20 en zondag 21 te zien bij de Amsterdam Pirates!



Tournooischema Ome Loektoernooi 2019

Tournooischema Ome Loektoernooi 2019

Wegens succes herhaald: BINGO! op 21 december

Wegens succes herhaald: BINGO! op 21 december