5e Ome Loek Honkbal Indoor Tournooi op 15-16 December

5e Ome Loek Honkbal Indoor Tournooi op 15-16 December

Op 15 en 16 december a.s. vindt voor de 5e keer het grote Ome Loek Internationaal Honkbal Indoor Tournooi plaats bij de Amsterdam Pirates. Pupillenteams uit Frankrijk, België en Nederland komen dan samen voor het gezelligste indoor honkbaltournooi van Nederland. We maken er weer een mooi feest van, met naast leuke wedstrijden ook skills competities, muziek, een loterij en lekker eten. En extra bijzonder: het tournooi wordt gespeeld in een net vernieuwde hal met prachtig kunstgras op de vloer. Dat alleen al is waard om te komen kijken.

Namens de Pirates zullen Pupillen 2 en Pupillen 3 meedoen. De andere teams zijn Paris Templiers (Frankrijk), Brasschaat Braves (België), Thamen Japan en Neptunus. Zij gaan strijden om mooie prijzen maar vooral heel veel plezier hebben.

Kom dus langs, nodig familie en vrienden uit, en nog beter: help mee. Je kunt op verschillende manieren helpen:

Word vrijwilliger: help mee met zaal klaarmaken of opruimen, wedstrijden scoren, teams begeleiden, eten serveren of lootjes verkopen. Je kunt je aanmelden via communicatie@amsterdampirates.nl of bij een van de organisatoren (Pepijn, Byron, Bas, Evelien, Marcel en Joeri). Hoe meer handen, hoe lichter het werk.

Word donateur: ontbijt en lunch voor de teams, mooie bekers en medailles, bedankjes voor de scheidsrechters, we maken natuurlijk kosten. We zijn dus op zoek naar donateurs die het tournooi mee mogelijk willen maken. Elke bijdrage is welkom. En het is super-makkelijk! Klik op https://bunq.me/OLT2018, vul het bedrag in, en betalen maar. Onze dank is groot.

Word sponsor: Wil jij of je bedrijf sponsor worden? Dat kan. Je steunt het leukste indoor honkbaltournooi van Nederland en we bedenken samen hoe we je in de schijnwerpers kunnen zetten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken via communicatie@amsterdampirates.nl of een van de organisatoren (Pepijn, Byron, Bas, Evelien, Marcel en Joeri).

Het tournooischema en andere info wordt later bekend gemaakt.

Ontvang energie van het zonnedak van de Amsterdam Pirates en spaar mee!

Ontvang energie van het zonnedak van de Amsterdam Pirates en spaar mee!

28 meisjes van 4 clubs softballen bij de Pirates

28 meisjes van 4 clubs softballen bij de Pirates