Pirates Dames 1 schitteren in stijl: Nieuwe pakken op Opening Day

Pirates Dames 1 schitteren in stijl: Nieuwe pakken op Opening Day

Op de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, zaterdag 20 april, namen de Amsterdam Pirates het op tegen de Tex Town Tigers. Ondanks een sterke strijd en enkele hoogtepunten, waren wij, de dames van Amsterdam Pirates, aan het einde van de dag niet in staat om de winst op hun naam te schrijven in beide wedstrijden.

De eerste wedstrijd van de dag begon veelbelovend voor Amsterdam Pirates. Echter, ondanks een sterk begin en goede kansen, bleef het scorebord onaangeroerd voor ons Amsterdam, vooral vanwege gemiste kansen met lopers op de honken gelaten, vooral Rhowan Stuart die mooie acties heeft laten zien tijdens het stelen van de honken. Hoogtepunt was Winke Verdick met een fantastische diving catch die ons in de game hield na een vroege 2-0 achterstand.

De tweede match zat vol actie. Uchenna Jong Loy stal de show met een homerun en een slimme bunt, met ook weer wat gestolen honken. Kimberley Jones maakte indruk in haar Pirates outfit en er was een geweldige comeback in de zesde inning, waar we terugkwamen tot 8-7, dankzij cruciale hits van Angelica Bomba en Lizzie Clarijs. Laatst genoemde heeft ook mooie verdedigende acties gemaakt, net als catcher Jeske Meewisse die door haar scherpheid weer iemand heeft uitgegooid.

Ook een bijzonder moment voor Demi Brinks, die haar eerste wedstrijd van het seizoen speelde. Mary Luz Torres gooide sterk, maar een late hit van Lindsey Meadows bepaalde de eindstand op 10-7 voor Tex Town.

Al met al een dag met veel actie en leermomenten. We hebben veel potentie laten zien en kijken uit naar de volgende wedstrijden om die eerste winst binnen te slepen!

-Lisa

Roster 2024

Black Socks winnen ruim!

Black Socks winnen ruim!

Nieuwe  petten Amsterdam Pirates H1

Nieuwe petten Amsterdam Pirates H1