Amsterdam Pirates D1 starten bij ROEF!

Amsterdam Pirates D1 starten bij ROEF!

Op deze zonnige zaterdagmiddag op de 13e van april is de hoofdklasse competitie weer begonnen. Wij, Amsterdam Pirates, waren er klaar voor om bij ROEF! de strijd aan te gaan.  Vol energie en vastberadenheid betraden we het veld, klaar voor wat komen zou.

In de eerste wedstrijd maakte Megan Telleman haar debuut op de werpheuvel en met haar eerste worp bezorgde ze meteen een tegenstander een strikeout. Jeske Meewisse liet haar kracht zien met een stevige hit die ons twee punten opleverde. Ondertussen plukte Uchenna als een havik belangrijke ballen uit de lucht in het outfield.

Rhowan Stuart sloeg een krachtige slag de bal langs de lijn voor een double, wat ons team een flinke dosis energie gaf en onze supporters op het puntje van hun stoel zaten. Hoewel de eerste wedstrijd eindigde met een nederlaag van 2-5, was onze geest ongebroken. We wisten dat we nog een wedstrijd hadden en dat we alles zouden geven om terug te komen.

In de tweede wedstrijd maakte Mary Luz Torres Matute haar debuut voor ons team en liet meteen haar waarde zien door de tegenstander tot de 5e inning op afstand te houden. Jeske Meewisse bleef runs binnenhalen met haar krachtige slagen, terwijl Iris Hooijer geduld aan de plaat toonde en waardevolle basen verdiende voor ons team met 4 wijd. Rhowan Stuart bleef ook knallen en was onverschrokken op de honken, stelend en dreigend met elke stap die ze zette.

We hebben deze wedstrijd voor gestaan, ondanks dat we er veel op de honken hebben achtergelaten. Helaas is het bij de laatste slagbeurt voor ROEF! door een mooie hit toch geeindigd in een 4-5 achterstan.

Hoewel de dag eindigde met een bitterzoete nasmaak, was het niet het einde van ons verhaal. Met elke wedstrijd, elke slag en elke pitch, groeide onze band sterker en onze vastberadenheid om te winnen onverwoestbaar. En dat, dat was het ware hoogtepunt van de dag.

Op naar volgende week, de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen!

We zien jullie daar.

-Lisa Mirani

Nieuwe sponsor TIN Capital: competitief in cyber security

Nieuwe sponsor TIN Capital: competitief in cyber security

Black Socks beginnen tegen Urbanus

Black Socks beginnen tegen Urbanus