Clubdag op zondag 17 maart

Clubdag op zondag 17 maart

Zondag 17 maart as is het Clubdag bij Amsterdam Pirates voor alle Pirates jeugdteams. Pupillen, aspiranten en junioren krijgen dan clinics van de spelers van Heren 1, Heren 2, Dames 1 en Dames 2. Maar ook voor ouders, teammanagers en coaches is er genoeg te doen. Komt dus allen!

Trainingen & Clinics

Het wordt een dag vol sportieve hoogtepunten met trainingen en clinics door spelers uit Heren1, Heren 2, Dames 1 en Dames 2. De warming up start om 10:00 op veld 1 en wordt gegeven door Roelie Henrique! De dag zal rond 15:00 eindigen. Mis deze kans niet om je vaardigheden te verbeteren en plezier te hebben op het veld. Schrijf je snel in via formulier hieronder.

Sessies Digitaal Scoren & Veld op Clubdag 17 maart

Tijdens de Clubdag op zondag 17 maart as. organiseren we een sessie over digitaal scoren en het gebruik van iScore voor alle jeugdteams. We willen alle teammanagers en scoorders van elk team uitnodigen om 17 maart om 13.00 uur te verzamelen in de kantine. Het is meteen een mooie gelegenheid met elkaar kennis te maken en alle vragen te stellen over komend seizoen. De Technische Commissie en de Wedstrijdsecretaris Jeugd zijn ook aanwezig. Dan zullen we uitleg geven over het waarom en hoe van digitaal scoren. Je krijgt een presentatie over hoe de app werkt, tips en we beantwoorden al je vragen. Zorg dat je vantevoren de app iScore op je telefoon of iPad hebt geïnstalleerd.  Lees meer in dit artikel: https://www.amsterdampirates.nl/nieuws/2024/3/1/digitaal-scoren-bij-de-jeugdteams

We zullen dan ook nog een andere app behandelen, namelijk Sportlink. Dit is de app van de bond waarin alle wedstrijdschema's, uitslagen en standen staan. Ook die app is handig om te hebben voor alle ouders omdat je automatisch het competitieschema kunt linken met je agenda en informatie over wedstrijdlocaties hierin staan vermeld. Uitslagen van alle wedstrijden moeten in Sportlink worden doorgegeven.

Aansluitend geven we op 17 maart om 14.30 – 15.00 uur een voorlichting geven over hoe het speelveld voor te bereiden (bv lijnen trekken) en hoe het speelveld na een wedstrijd achter te laten. Elk team is namelijk zelf verantwoordelijk dit te regelen en we willen vragen dat ouders (en spelers) hierbij helpen zodat de coaches zich op het team kunnen focussen.

En natuurlijk is er daarna tijd voor een borrel. Je kunt inschrijven voor de Clubdag via dit formulier. Het formulier is zowel voor het inschrijven van jeugdspelers voor Clinics als voor ouders voor sessie Digitaal Scoren/Veld. Eerst de jeugdspeler aanmelden, klik dan op Next en dan kun je je als ouder aanmelden. Het formulier vind je hier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe37Zs4i-qhlgtXxsdN4DmEhvQ6UgRfe4xlJfhy84ZL8b4Ung/viewform

Komt allen!

U21-1 speelt oefenpot tegen U21-2

U21-1 speelt oefenpot tegen U21-2

Digitaal scoren bij de jeugdteams

Digitaal scoren bij de jeugdteams