Junioren 1 op dreef

Junioren 1 op dreef

Na de zomerstop viel de eerste de beste wedstrijd in het water. De regen kwam met bakken naar beneden en de scheidsrechter kon niet anders dan de wedstrijd staken. Een vervelend begin na drie weken niet gehonkbald te hebben. In de volgende wedstrijd konden we gelukkig wel losbranden. In Purmerend moesten de Flying Petrels er met 16-0 aan geloven. Negen honkslagen legden we op het pas gemaaide gras neer. De pitcher van de tegenpartij gunde ons maar liefst dertien keer een vrije loop. Onze pitcher Ryan haalde mooie cijfers: 4-4-0, hij was niet te slaan dus. Ook Jesse die de laatste inning van hem overnam, gaf geen honkslag cadeau. Mooi werk dus.

Daarna was Almere te gast. Eerder hadden we met 15-5 van dit team gewonnen. Er was goede hoop dat het deze keer ook op een overwinning zou uitdraaien. Maar voordat het zo ver was, moesten wel enkele problemen opgelost worden. Onze korte stop Kali kreeg ineens glas in zijn voet en kon dus niet meespelen. Voor de derdehonkman Shaun dreigde ook heel even dat hij op de bank moest blijven: schoenen thuis laten staan. Gelukkig hebben de coach en hij min of meer dezelfde maat schoenen, het probleem was uit de wereld. Vervolgens kwam de scheidsrechter niet opdagen, maar gelukkig wilde een van de coaches van Almere achter de plaat. Eindelijk kon er, weliswaar in een geïmproviseerde opstelling, gespeeld worden. En hoe! Almere moest er deze keer met 15-2 aan geloven. Acht honkslagen kwamen van de knuppels. Onze pitcher Amy was prima op dreef; ze bleef de hele wedstrijd op de heuvel en kwam tot de cijfers: 6-0-5. Helemaal niet verkeerd dus!

Het team blijft in de competitie meedraaien om de bovenste plaats. De volgende wedstrijden zullen duidelijk maken in hoeverre we dit blijven doen.

Winterschool 2021

Winterschool 2021

Aspiranten 1 komt terug en pakt de winst

Aspiranten 1 komt terug en pakt de winst