Amsterdam Pirates heeft sponsors en vrijwilligers nodig

Amsterdam Pirates heeft sponsors en vrijwilligers nodig

We zijn erg blij dat er weer volop activiteiten zijn op het Loek Loevendie Ballpark: de hoofdcompetities zijn in volle gang, er wordt getraind door alle teams en ook de overige competities zijn van start. Dankzij de hulp van veel vrijwilligers – trainers, coaches, bestuurders, catering – gaan heel veel dingen goed bij de Amsterdam Pirates. 

Het meest uitdagende blijft de financiële situatie. Door onder andere het gebrek aan barinkomsten is de financiële situatie van Amsterdam Pirates slecht. Daar willen en moeten we verbetering in brengen. 

Een goede manier om de financiën te verbeteren is sponsoring. Sport en sponsoring zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te denken. Sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking. Allemaal zaken waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden.

Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan marketingdoelstellingen van bedrijven, biedt het een platform om te netwerken en de mogelijkheid concreet iets terug te doen voor een vereniging. 

We hebben de afgelopen weken een pakket van sponsor- en netwerkmogelijkheden samengesteld waarmee we bedrijven en particulieren een manier geven om zich met Amsterdam Pirates te verbinden en onderdeel te worden van onze mooie vereniging. De verschillende initiatieven zijn:  

  • de Amsterdam Pirates Club Partner

  • diverse Amsterdam Pirates Marketing pakketten

  • Amsterdam Pirates Business Club

  • Loek Loevendie Jeugdfonds 

  • Vrienden van Pirates 

  • Meiden aan Slag

Meer informatie over deze initiatieven kan je hier vinden

Als je interesse hebt in één van de sponsorinitiatieven laat het dan graag weten aan sponsorcommissie@amsterdampirates.nl. We doen een dringende oproep aan alle leden, fans en vrienden van Amsterdam Pirates om de verschillende sponsorinitiatieven onder de aandacht te brengen van mogelijk geïnteresseerden: bedrijven of particulieren binnen jouw  netwerk. Alleen met jouw hulp kunnen we Amsterdam Pirates financieel gezond maken. 

p.s. om de gewenste stappen te zetten voor de sponsoring van Amsterdam Pirates hebben we ook vrijwilligers nodig. Meld je aan bij David de Swaan via sponsorcommissie@amsterdampirates.nl als je wilt helpen. 


L&D Amsterdam - Pioniers: livestream en kaartjes

L&D Amsterdam - Pioniers: livestream en kaartjes

Gelukkig is er nog een EK: maar liefst zes Pirates in Oranje U12

Gelukkig is er nog een EK: maar liefst zes Pirates in Oranje U12