Hulp gevraagd! Crowdfunding voor Amsterdam Pirates Hoofdklasse teams

Hulp gevraagd! Crowdfunding voor Amsterdam Pirates Hoofdklasse teams

Er is intussen (7 april, binnen twee dagen) al €2600 opgehaald! Wat een fantastische fans en leden hebben wij toch! Namens alle Pirates heel erg bedankt. En uiteraard kan je nog steeds doneren via onderstaande link, we zitten op 57% van het doelbedrag, help mee!

[De Pirates hebben financiële steun nodig om de Hoofdklasse teams te laten trainen. Elk bedrag is welkom, je kunt doneren via deze link.]

Beste leden en fans van de Amsterdam Pirates, 

Het weer wordt beter, de temperaturen lopen binnenkort weer op, de competitieplanningen worden gemaakt en op het Loek Loevendie Ballpark wordt volop getraind en onderling gespeeld door jeugd.

Heren 1 en Dames 1 zijn zijn ook weer begonnen met trainen en er staat veel op het spel, namelijk de verdediging van de landstitel door L&D Amsterdam en het handhaven in de hoofdklasse voor Dames 1.

Het kunnen spelen van de competities door onze topteams is dit jaar niet vanzelfsprekend. Om mee te kunnen doen moeten de eerste teams het topsport protocol volgen. Dit betekent onder andere dat de teams minimaal twee keer per week moeten worden getest. Het de enige manier waarop de teams op een verantwoorde wijze aan de competities kunnen deelnemen (en (weer) kampioen kunnen worden).

Voor het afnemen van de testen hebben we al vrijwilligers gevonden, Lindy en Monique. De eerste ronde tests hebben we al binnen, maar de volgende rondes moeten we nog aanschaffen. En daar hebben we jullie hulp bij nodig.

Jullie kunnen je voorstellen dat het budget van Amsterdam Pirates behoorlijk onder druk staat. Met name het feit dat onze club vorige jaar en dit jaar geen tot zeer beperkte baromzet behaald heeft, drukt zwaar.

Daarom starten wij vanuit Amsterdam Pirates een crowdfunding actie om de benodigde 4500 Euro bij elkaar te krijgen. We hebben jullie hulp nodig als Piraat om de sneltests aan te schaffen. Door op onderstaande link te klikken kan je geld overmaken dat direct ten goede komt aan de aankoop van de tests.

Je kunt al helpen door 10 Euro te doneren (maar elk bedrag is welkom), als we allemaal als Piraat ons steentje bijdragen en daarmee onze eerste teams kunnen helpen kampioen te worden zou dat natuurlijk geweldig zijn!

Je kunt doneren via deze link!

Alvast heel erg veel dank namens alle Hoofdklasse spelers en coaches!



L&D Amsterdam: Eerste oefenwedstrijd van het jaar a.s. zaterdag

L&D Amsterdam: Eerste oefenwedstrijd van het jaar a.s. zaterdag

Hawks helpen Harry

Hawks helpen Harry