Hulp voor jeugdcoaches

Hulp voor jeugdcoaches

Als je een jeugdteam onder je hoede hebt kan het soms best uitdagend zijn om een training in elkaar te zetten, te weten wat de regels van het honkbal nou ook alweer precies zijn, hoe je een seizoen kan plannen met alle ins en outs, wie je kunt benaderen als je materiaal nodig hebt van de club, wat de spelers ook alweer precies moeten doen in bepaalde spelsituaties enz. enz.

Voor de één is het allemaal gesneden koek, de ander kan wel een opfriscursus gebruiken. En dan heb je nog de coaches die erin rollen omdat hun kind gaat honk of softballen. Sommige hebben al meer dan 20 jaar geen bal aangeraakt en enkelen hebben zelfs nog nooit gehonkbald.

Dan kan je je aardig verloren en is een beetje hulp wel zo prettig. 

Vandaar het idee om een Onedrive map op te zetten met allerlei content waar je als coach wat aan hebt. 

Allereerst, dit is nog work in progress. Kom dan ook gerust over een tijdje weer terug of er weer nieuwe dingen bij zijn gekomen. En… deze website is niet gemaakt omdat ik alles denk te weten, maar juist omdat ik nog heel veel te leren heb, veel tijd besteed aan zoeken naar antwoorden op de vele vragen die ik tegenkom als trainer en coach. 

Kijk even rond, download wat je wilt en hopelijk helpt de informatie die je hier vindt om jouw spelers zo goed mogelijk te begeleiden en ze plezier in het honk of softbal mee te geven.

Hier de informatie tot nu toe: https://drive.google.com/drive/folders/1ek3RnB5NH1GbSfMstZe9wEPD2O_VFGGf?usp=sharing

Last but not least, als je zelf suggesties, artikelen, websites, filmpjes etc. hebt waar jij zelf wat aan hebt gehad, deel deze graag, dan worden ze toegevoegd.

Michiel Hesseling
michiel@amsterdampirates.nl

Gezocht: coach honkbaljunioren

Gezocht: coach honkbaljunioren

Resultaten Grote Club Actie

Resultaten Grote Club Actie