Nieuw leven in Dames 37 geblazen.

Nieuw leven in Dames 37 geblazen.

Na vorig seizoen geen team ingeschreven te hebben gehad en het seizoen er voor maar 2 wedstrijden gespeeld te hebben door een pandemie, is het ons dit jaar toch weer gelukt een volwaardig team op de been te brengen. Het team is enigszins verjongd, maar ook aangevuld met een bak ervaring.

Vorige week begon onze oefencampagne met meteen twee wedstrijden in 1 week. Op de dinsdag mochten wij bij DVH aantreden. Dit was een mooie opwarmer voor het komende seizoen. Tevreden met een 16-0 overwinning konden de tassen weer ingepakt worden.

Op de vrijdag mochten wij aantreden tegen Almere, dit keer thuis. Deze wedstrijd ging iets moeizamer, maar zetten ons wel scherp. Ook deze wedstrijd werd dik gewonnen.

Afgelopen woensdag mochten wij de oefencampagne afsluiten tegen DSS 3. Gegarandeerd vermaak voor iedereen en dat was het! Mooie honkslagen, mooie nullen en een mooie headfirst van de tegenpartij naar het tweede honk.. Alles zat er in. Mede mogelijk gemaakt door scheidsrechters Kees en Jur.

Dat we 12-3 gewonnen hebben is eigenlijk bijzaak, maar ik zet het er toch bij.

Wij zijn helemaal klaar voor seizoen 2022, we beginnen maandag met een uitwedstrijd tegen Quick Amersfoort. Hopelijk werkt het weer een beetje mee!

Quiz-time voor de U15 softbal.

Quiz-time voor de U15 softbal.

Trainingsschema buiten vanaf 1 april

Trainingsschema buiten vanaf 1 april