Urgent vrijwilligers gezocht voor website en kaartverkoop L&D

Urgent vrijwilligers gezocht voor website en kaartverkoop L&D

We zoeken dringend een groepje vrijwilligers die kunnen helpen met de website van de Pirates en met de kaartverkoop van de wedstrijden van L&D Amsterdam. Zoals jullie weten kan een club zoals de Pirates niet zonder vrijwilligers. De vrijwilliger die nu de website én de kaartverkoop doet kan door veranderende werkzaamheden dit niet langer blijven doen.

Dat betekent dat de website op zwart gaat als er niet een paar mensen komen helpen. Hartstikke leuk, tussen de 2 en de 4 berichtjes per week op de site zetten, kan vanuit huis, als je kan mailen kan je dit ook.

En uiteraard wordt je niet in het diepe gegooid, we helpen je uitgebreid op weg.

Wil je helpen, mail dan naar communicatie@amsterdampirates.nl

Of meld je aan op de vrijwilligerspagina.

Kaartverkoop

Ook voor de kaartverkoop zoeken we mensen. Het werk varieert van organisatie (zorgen dat de wedstrijden goed op de site van Ticketmaster staan, zorgen dat er genoeg kaartcontroleurs zijn) tot uitvoering: helpen bij de kaartcontrole.

Met name voor de organisatie hebben we mensen nodig, dat kan gewoon vanuit huis en is ongeveer een half uur per week. Voor de kaartcontrole zijn we uiteraard ook altijd op zoek!

Ook hiervoor geldt: meld je aan via de vrijwilligerspagina.

En voor al het vrijwilligerswerk bij de Pirates geldt: het is leuk werk met hele aardige mensen! En als je niks van honkbal of softbal weet is er niks aan de hand, dat mag gewoon 😎

Als je zelf niet kunt maar je weet wel iemand, laat dan dat alsjeblieft ook weten.

Nieuw oefenwedstrijden overzicht 17 maart 2022

Nieuw oefenwedstrijden overzicht 17 maart 2022

Eerste Clubdag groot succes!

Eerste Clubdag groot succes!