Black Socks hebben de eerste wedstrijd achter de rug

5/7 RCH 4 - Pirates heren 4 (Black Socks): 9-8.
Krijgen de teams in de hoofdklasse 3 weken om op stoom te raken, in de 3e klasse moet iedereen er meteen volop tegenaan. Zondag werd de wedstrijd van de Black Socks afgelast, maar gelukkig kon op maandagavond wel gespeeld worden. Een beetje onwennig nog, maar toch!
Het werd een wedstrijd met veel 4wijd, veel 3slag, weinig honkslagen en iets te veel fouten. Maar spannend was het wel, getuige het feit dat RCH pas in de 9e inning het winnende punt wist te scoren. Omdat de Black Socks vanaf de 1e inning steeds voor hadden gestaan, was dat wel een beetje zuur.
Vermeldenswaard: 2x een dubbelspel, n.l. 5- en 5-4 (David Banderas en David Luciers) en V1 en 1-6 (Bobbie van Duuren en Dook de Vries). De mooiste actie was echter voor RCH, toen Bobbie uitging op de thuisplaat na een aangooi uit het midveld.
Bobbie sloeg 1 uit 1 (1,000) en David B. 2 uit 5 (0,400). Bobbie gooide 7-2-4-2 in 5 innings, Timo van Amerongen 3-0-3-2 in 3 innings en Jeroen Kroes 0-1-2-2 in 2/3 inning. Twee werpers van RCH gooiden samen 17-11-5-4.

Huisvesting voor spelers gezocht

Huisvesting voor spelers gezocht

Start data van alle competities en het corona protocol voor wedstrijden

Start data van alle competities en het corona protocol voor wedstrijden