Pirates HB U21 verslaat directe concurrent Almere

Pirates HB U21 verslaat directe concurrent Almere

Deze week stond Almere op het programma. Almere dat net als Pirates volop strijdt om een plekje in de playoffs. Met een win vandaag zouden wij onze mogelijkheden in eigen hand kunnen houden. Kortom, er moest gestreden worden.
Drie innings op rij kreeg Pirates de honken vol, maar wist daaruit geen punten te halen. Nadat Pirates met veel moeite het eerste punt van de wedstrijd wist te scoren, pakte Almere dit direct terug. Resultaat een tussenstand van 1-1.

Finn gooide drie degelijke innings, om vervolgens de bal aan Aidan te kunnen geven. Hij hield de slagmensen van Almere tegen en wist hen netjes op 1 punt te houden, terwijl Pirates de voorsprong begon uit te bouwen.
Bo haalde vervolgens op het juiste moment de trekker over en sloeg een goede double in het linksveld. Ook Mihai sloeg een prachtige ‘gapper’, goed voor twee honken.

Jesse mocht de wedstrijd uitgooien en deed dit vol overtuiging. Eindstand 7-1 in het voordeel van Pirates en dat maakte de achtste win op rij.
Een goed resultaat van het team.
Ik wil toch nog een keer zeggen dat we dit als team doen en in het bijzonder Emma noemen, die zich iedere keer volop inzet voor haar team. Emma speelt ook in het Nederlands team voor de dames. Een kleine donatie voor de dames kan geen kwaad. Ze gaan dit jaar een EK spelen. In het clubhuis hangt een poster met een QR code, waarmee dit kan. Of ga direct naar https://linktr.ee/nlwomensbaseball

Tevens was het vandaag de laatste keer dat Hiro bij ons was. Hij vertrekt terug naar Japan. We will miss him, but we wish him the best of luck!

- Niels Postma, coach Pirates HB U21

HB U12-1 vs North Stars spannende stadsderby

HB U12-1 vs North Stars spannende stadsderby

Teampie voor teampie effe kort over ons seniorensoftbal

Teampie voor teampie effe kort over ons seniorensoftbal