Kesbeke sponsort Amsterdam Pirates

Kesbeke sponsort Amsterdam Pirates

Amsterdamser krijg je het niet: Kesbeke als sponsor van de Pirates.

(door Huib Stam)
Een samenwerking van twee warmbloedige ondernemingen, geworteld in tradities van ondernemerszin en sportiviteit. Doorgegroeid tot winnaars op hun terrein, met behoud van Mokumse eigenheid en een sociaal gezicht.

Kesbeke is een begrip in de culinaire wereld. Tafelzuur is een Amsterdamse specialiteit, van oudsher een aanvulling op de vaak schamele maaltijden en een manier om groenten te conserveren van voor de uitvinding van de koelkast. 

In drie generaties van het familiebedrijf is bij Kesbeke de kunst van het ‘inleggen’ tot grote hoogte gebracht. De traditionele producten zijn nog altijd de (zoet)zure augurken, zilveruitjes en Amsterdamse uien, met hun variaties. Verder dressings en gemixte groenten. Past allemaal in een gezond voedingspatroon voor de sporter. Onovertroffen als snack, met veel smaak, weinig calorieën.

foto: www.kesbeke.nl

Sinds 1999 heeft Oos Kesbeke de leiding en met hem kwam sociaal ondernemen hoog in het vaandel te staan. Kesbeke ondersteunt War Child, Kika en KWF Kankerbestrijding. En het 1e team van Dames Softbal van Pirates Amsterdam, ook een goed doel.

Kesbeke werkt samen met topkoks als Joris Bijdendijk (restaurant RIJKS), Ron Blauw (Blauw), Margo Reuten (Da Vinci) en Jonnie Boer (De Librije). Zij werken met dezelfde producten als de enthousiaste thuiskoks, die unieke recepten ontwikkelden met de zuurwaren (zie de website). Met Jonnie Boer verzon Oos meesterlijke nieuwe producten onder de naam Jonnie&Oos, waaronder ‘Uitjes met Appelstroop’, ‘Gerookte Bietjes’ en ‘Tulpenknolletjes’. 

Voor soft- en honkballers goed nieuws: Kesbeke is nu ook op Curaçao te koop.

Winkeladres:
Adolf van Nassaustraat 3
1055 RP Amsterdam
Tel: 020 - 303 26 50
Kom langs in het enig(st)e inmaakwinkeltje van Amsterdam

Openingstijden:
woensdag t/m vrijdag van 11:00 - 17:00 uur
zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
(Zondag, maandag en dinsdag zijn we ons geld aan het tellen en dus gesloten.)

Super spannende wedstrijd Pirates U12-2 tegen North Stars U12-1

Super spannende wedstrijd Pirates U12-2 tegen North Stars U12-1

Geslaagde clinic op de Amity International School

Geslaagde clinic op de Amity International School