De penningen in 2024

De penningen in 2024

Financieel hebben we het zwaar. De kosten nemen fors toe: begin dit jaar hebben we ons energiecontract tegen veel hogere kosten moeten vernieuwen. Het is mooi om een club te hebben met een eigen sporthal en een grote kantine, maar de verwarming, licht, onderhoud, en schoonmaak brengen ook forse kosten met zich mee. Daarnaast hebben we ook een aantal tegenslagen gehad mbt sponsoren. We zijn hard bezig om deze uitdagingen op te lossen en nemen daarnaast een aantal maatregelen:

Doorberekenen suiker en alcohol belasting.
Tijdens de ALV werd door een aantal leden aangegeven dat ze prijzen van de voeding hoog vonden. Daarom hebben we besloten de prijzen van voeding gelijk te houden, maar vanwege de extra inkoopkosten zullen de prijzen van frisdrank en alcohol wel worden verhoogd.

Doorberekenen bondscontributie KNBSB.
Tijdens de ALV hebben we besloten het clublidmaatschap te verhogen met 5% om de sport toegankelijk te houden, in navolging van de verhoging van de bondsbijdrage door de KNBSB met 7.5%. De eerste contributienota is inmiddels verstuurd.

 

Maar jij kan ook helpen!

Zou jij dit voor ons willen doen?


GEBRUIK SPONSORKLIKS BIJ JOUW AANKOPEN

Je kunt ons helpen via Sponsorkliks. Als je een aankoop doet online, kijk dan op www.sponsorkliks.com of de webwinkel meedoet. Of je nou bij Bol, Coolblue of iets van honderd andere webwinkels iets wilt kopen, of een energiecontract wilt afsluiten, als je dat via Sponsorkliks doet en de Pirates selecteert, krijgen wij een paar % van de aankoopkosten terwijl het jou niks kost. En bedenk dat juist bij de grotere uitgave zoals jouw volgende vakantie, wasmachine of weekendtrip, jij Pirates heel mooi GRATIS kunt sponsoren door deze regeling. Dus bestel niks, zonder Sponsorkliks. Maak het makkelijk en download de app onderaan deze brief.

 

WORD VRIJWILLIGER

Je kunt ook vrijwilliger worden! Wij zijn heel dankbaar voor wat onze vrijwilligers voor de club en voor onze leden doen. Of het nou training geven is, teammanager, de webredactie, of onderhoudstaken, we kunnen altijd mensen gebruiken die een handje helpen. Sommige taken kunnen gewoon van huis uit doen, voor andere kan je dat in een team op de club uitvoeren. Meld je aan via De klusdagen zijn hier een  mooi voorbeeld van. Samen staan we sterk!

 

WORD LID VAN DE PIRATES CLUB VAN 200

Je helpt door lid te worden van de club van 200 (PiratesClub200).  Deelnemers, leden of vrienden, doneren jaarlijks €200 (belasting aftrekbaar) aan dePiratesClub200en worden – als je dat wilt – eervol vermeld op een bord in de kantine. Je krijgt er een gratis seizoenkaart voor terug, want we zien je graag op de club onze teams aanmoedigen. Je kanPiratesClub200-lid worden via deze Pirates Club200 betaalverzoek.Ons doel voor 2024 is 50PiratesClub200-leden aan ons te binden. Wij doen dit liever dan de contributie verder te verhogen, zodat leden en vrienden naar draagkracht kunnen bijdragen aan onze mooie club!
 

 

BRENG PIRATES ONDER DE AANDACHT BIJ BEDRIJVEN

Je kan de sponsormogelijkheden van Pirates onder de aandacht brengen van je werkgever of een kennis met een bedrijf. Via onze download link vind je een presentatie met informatie over onze club, haar historie, de successen, onze cultuur en waar we voor staan. (er is ook een Engelse versie beschikbaar) Sponsoring kan al van ballensponsor voor één wedstrijd tot een een shirtsponsor (mouw) van een van onze teams tot zichtbaarheid op de hoofdvelden en het uniformen van heren 1 of dames 1. Bedenk dan dat de slotwedstrijd van de Holland Series 2023 voor 4 uur lang live op Studio Sport was! Als je iemand weet die interesse heeft, neem dan contact op met David de Swaan sponsorcommissie@amsterdampirates.nlof Arwin Zijl arwin@amsterdampirates.nl. Ook deze sponsoring is belasting aftrekbaar.

 
Wil jij ons helpen, door Pirates onder de aandacht te brengen bij bedrijven

Wil jij ons helpen, door Pirates onder de aandacht te brengen bij bedrijven

Voorzitter Koen Gijsbers noodgedwongen afgetreden

Voorzitter Koen Gijsbers noodgedwongen afgetreden