Black Socks (HB 5) KAMPIOEN!!!

Black Socks (HB 5) KAMPIOEN!!!

13/10 (Gespeeld bij Pirates) DVH 3 - Pirates heren 5 (Black Socks): 6-22

Bij winst: de Black Socks kampioen van de 5e klasse E. Bij verlies: Afwachten of DSS 3 wint of verliest van Hoofddorp 4.

Gelukkig werd de wedstrijd gewonnen, maar het scheelde niet veel of de wedstrijd kon niet doorgaan. Deze keer niet door de regen (wat is er weer hard gewerkt om het veld speelklaar te maken!), maar vanwege de mist. Iedere hoge bal in het buitenveld was een honkslag, want het was niet goed te volgen.
Na 1 inning was de stand 3-2, daarna bleken de werpersproblemen bij DVH groter dan bij de Black Socks en was de spanning uit de wedstrijd.

Maar... de Black Socks zijn KAMPIOEN!

1 uit 1 sloegen deze keer Daylison Cadeau en Jeroen Kroes. 2 uit 4 kwam op de kaart voor Dook de Vries en Michiel Hesseling, Dook met één 2honkslag en Michiel met twee 2honkslagen. Jammer voor Tijmen van den Berg, Luca van Gorkun en Timothy Massing dat de 1e helft van de 5e inning verviel omdat de 2e helft, vanwege de tijdslimiet, niet meer gespeeld kon worden. Het scheelde ze een honkslag.

Tim Mocking startte op de heuvel. Na 2 innings had hij 5-5-2-0 bij elkaar gegooid. Luca nam het over en gooide in 2 innings 4-2-1-0. Drie werpers van DVH gooiden samen in 4 innings 7-14-9-5.

- Annechien

I.p.v. bloemen kreeg het team bier en bittergarnituur van het bestuur.

Annechien, scoorster, kreeg van het team een prachtig boek over…..Amsterdam

Van Ome Loek - VVGA werd later GIANTS

Van Ome Loek - VVGA werd later GIANTS

ONZE TWEE SOFTBAL “U 21” TEAMS EINDIGDEN BOVENAAN: LEKKAH HOOR !!

ONZE TWEE SOFTBAL “U 21” TEAMS EINDIGDEN BOVENAAN: LEKKAH HOOR !!