zonnepanelen landing page.png
 

Neem onze zonnestroom af via Powerpeers én ontvang je contributie terug

Zoals jullie weten liggen er op het dak van de Pirates, behalve heel veel honkballen, ook heel veel zonnepanelen. De stroom die we daarmee opwekken gebruiken we voor de club, maar we wekken meer op dan we gebruiken. Het overschot willen we graag met jullie delen via Powerpeers, een energiebedrijf die het delen van energie mogelijk maakt en daarmee lokaal geproduceerde stroom verkoopt. Als je onze stroom afneemt via Powerpeers, weet je zeker dat je écht duurzame stroom krijgt. Als je overstapt en kiest voor een 3 jaar contract ontvang je je contributie (Maar liefst €320!) terug en doneert Powerpeers tenminste €30 aan onze mooie club.  Supergroene stroom en een jaar gratis honkballen, wie wil dat nou niet?! Je kan je nu meteen inschrijven: via deze geheime link kan je nu al een Pirates contract sluiten bij Powerpeers. Let’s go Pirates!

Goed voor jou, goed voor de club

Als je onze stroom via Powerpeers afneemt, is dat ook supergoed voor de clubkas, want voor elk nieuw contract doneert Powerpeers €30. Hoe meer leden, hoe meer geld per lid. Bij 40 leden die een contract afsluiten wordt dit bedrag al €40 per lid en als we er zelfs 60 halen, doneren ze maar liefst €60 per lid aan de club. Zo helpt Powerpeers ook mee om ons 60 jarig bestaan te vieren. Dus ga snel naar die site, en laat het ook aan je teamgenoten weten, want hoe meer contracten, hoe beter het voor de club is. Let’s go Pirates!

Klik hier voor stroom van de Pirates met heel jaar gratis contributie!

Spaardoelen

En met dat geld sparen we voor verbetering van de club: een nieuw scorebord bij het softbalveld, een tribune voor het pupillenveld, en als het héél goed gaat misschien zelfs wel een nieuw scorebord voor veld 1.

Kortom, meer dan genoeg redenen om mee te doen, hier nog een keer op een rij:

  1. Contributie ter waarde van €320 terug

  2. Spaar €30 tot €60 voor de club (voor nieuwe scoreborden en nieuwe tribunes)

  3. Écht groene stroom

  4. We sparen met elkaar voor een duurzame club en dus een duurzame wereld.

Dus doe mee en klink op de link: Klik hier voor stroom van de Pirates met heel jaar gratis contributie!