Officieel Holland Series Champions Shirt nu verkrijgbaar

Officieel Holland Series Champions Shirt nu verkrijgbaar

In samenwerking met Niels Shoe Meulman, (die behalve kunstenaar ook verdienstelijk slagman van de Amsterdam Pirates Black Socks is) zijn we er trots op het officiële Amsterdam Pirates Holland Series Champions 2019 shirt te presenteren. Vanaf vandaag is het te koop via de officiele Pirates shop op www.amsterdampirates.nl/shop. In alle soorten en maten, shirts, hoodies, kinderen, baby’s, voor elk wat wils. En de komende twee weken krijgt iedereen 15% korting! Let’s go, en laat zien dat je fan bent! Roelie Henrique draagt geen andere shirts meer, kijk maar!

Michael Duursma nieuwe hoofdcoach Amsterdam Pirates

Michael Duursma nieuwe hoofdcoach Amsterdam Pirates

Wintertraining pitching in BP Sports Center

Wintertraining pitching in BP Sports Center