36 runs in één wedstrijd, helaas niet allemaal door het goede team...

22/9 Pirates heren 4 (Black Socks) - Adegeest: 5-31.
Au! Dat deed pijn! Maar het had nog veel erger kunnen zijn als Yuri van Giffen (eerstehonkman) niet die mooie vangbal had gemaakt, over het hek, of als Arnost Kraus (tweedehonkman) niet met gevaar voor eigen leven die grondbal in het binnenveld had weten te houden. Duidelijk was dat Adegeest een maatje - beter gezegd een paar maten - te groot was voor de Black Socks.
Gelukkig was het prachtig weer...
Aan slag kwam Timo van Amerongen het best uit de verf met 3 uit 4 (0,750, met een homerun). Arnost met 2 uit 4 en Artur Schmal met 1 uit 2 (allebei 0,500) deden het ook niet slecht. Verder was er nog een 3honkslag van Tijmen van den Berg en een 2honkslag van Giovanni Jozefa.
Tom Minderhoud gooide 1-4-17-4 in 5 innings, Timothy Massing 0-1-11-0 in 1 2/3 inning en Timo 0-1-4-0 in 1/3 inning.
De werper van Adegeest gooide alle 7 innings en kwam uit op 5-0-11-1.

ASPIRANTENMEISJES WILLEN NOG SPELEN, MAAR HET IS OVER!

ASPIRANTENMEISJES WILLEN NOG SPELEN, MAAR HET IS OVER!

ASPRIANTEN 2 KNUPPELEN ER OP LOS