(LUCHVAART)TECHNIEK DOET SLAGMENSEN ASPIRANTEN 2 VERSTOMMEN

Ah techniek, toch mooi om te zien hoe zo'n vliegtuig in de lucht blijft; zwaarder dan lucht en toch vliegt het! Zondag 15 september waren er meer vliegtuigen dan swings te zien. Ah techniek, daar kun je slechts iets mee als men daadwerkelijk iets uitvoert. Knuppels zijn ook zwaarder dan lucht. Toch kwamen deze te weinig van de schouders, los van het soortelijk gewicht. Gaat de bal het veld niet in, wordt het voor de tegenstander een stuk makkelijker de score laag te houden. Wat ook gebeurde. Een Tijger blijkt een Piraat de baas te kunnen.

Zondag 21 september in Amsterdam de topper tegen Kinheim, aanvang 10:00. Iedereen is welkom.ASPRIANTEN 2 KNUPPELEN ER OP LOS

Kees van Vegten 50 jaar lid & 50 jaar coach!

Kees van Vegten 50 jaar lid & 50 jaar coach!