In memoriam Alie van Erk

Op 90-jarige leeftijd is van ons heengegaan Alie van Erk, in het verleden zeer actief vrijwilliger bij de Amsterdam Pirates. Alie was de vrouw van Maarten van Erk, die 15 jaar lang penningmeester is geweest. In de tijd dat de Amsterdam Pirates nog gevestigd waren aan de Jan van Galenstraat heeft Alie de club jarenlang op allerlei manieren ondersteund.

Er is gelegenheid om afscheid van Alie te nemen op woensdag 21 augustus om 14.45 uur in de grote aula van crematorium De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam. Aansluitend zal de crematieplechtigheid plaatsvinden.

Na de plechtigheid is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer aldaar. Alie hield van bloemen.

Morgen beginnen de Holland Series

Morgen beginnen de Holland Series

Op naar de Golden League, Anouk en Sietske Europees Kampioen, en Fighting Illini komen op bezoek

Op naar de Golden League, Anouk en Sietske Europees Kampioen, en Fighting Illini komen op bezoek